Duke treguar 5 rezultate

-15%
802
805

Paese Makeup
Eyeshadow Dancing Queen
Kombinime me tre ngjyra (mat dhe me shkëlqim) për të krijuar look të ndryshme
3.2g

6.80 
-15%
300 Quartz
302 Coins
303 Platinum
+5

Paese Makeup
Foil Effect Eyeshadows
Hija perfekte për look rrëzëllitës në mbrëmje
3.2g

7.65 
-15%
601
602
604
+4

Paese Makeup
Kashmir Eyeshadows Matte
Hije për sy me finish kashmir për makeupin e përditshëm
2.65g

5.10 
-15%
101 Mate
103 Mate
104 Mate

Paese Makeup
Luxus Matte Eyeshadows
Kombinime me tre ngjyra (mat dhe me shkëlqim) për të krijuar look të ndryshme
3.2g

6.80 
-15%
232 Atacama
233 Black Canary
235 Saint Tropez
+8

Paese Makeup
Opal Eyeshadows
Kombinime me tre ngjyra (mat dhe me shkëlqim) për të krijuar look të ndryshme
3.2g

6.80