Home / Shop / Produkte / Make Up / Syte / Eye Shadows / Luxus Matte Eyeshadows Kombinime me tre ngjyra (mat dhe me shkëlqim) për të krijuar look të ndryshme 3.2g
Nëse keni nevojë të na kontaktoni ju lutemi gjeni mënyrat më poshtë...
Home / Shop / Produkte / Make Up / Syte / Eye Shadows / Luxus Matte Eyeshadows Kombinime me tre ngjyra (mat dhe me shkëlqim) për të krijuar look të ndryshme 3.2g

Luxus Matte Eyeshadows

Një set prej tre ngjyrash mat që janë perfekte për të krijuar look casual dhe në mbrëmje.

Ne kemi krijuar këto ngjyra mat për t’ju ndihmuar të krijoni grimin perfekt casual dhe në mbrëmje.

Produkti ynë
një grup i bukur ngjyrash mat
perfekte për të krijuar pamje të ditës dhe të mbrëmjes
i përshtatshëm për aplikim të lagësht ose të thatë

Reviews

Nuk ka ende asnjë review!

Vetëm klientët e regjistruar në faqe të cilët e kanë blerë këtë produkt kanë mundësi të lënë review.

Bashkohu listës së pritjes Do ju njoftojmë kur produkti të jetë përsëri në gjendje. Ju lutemi lini adresën e emailit.