Duke treguar 5 rezultate

Paese Makeup
Cold crush eyeshadow palette
Ngjyra intense me paleten me tone super të pigmentuara
11g

18 
Out of stock

Paese Makeup
Dreamily Eyeshadow Palette
Ngjyra super të pigmentuara me finish me shkëlqim
12g

18 

Paese Makeup
Mattlicious Eyeshadow Palette
Ngjyra super të pigmentuara me finish 100% mat
12g

19 
Out of stock

Paese Makeup
Paese Contour Palette
Pudër e presuar 3në1 (Highlighter, Blush dhe Bronzer) për të gjitha tonet e lëkurave
5g

12 

Paese Makeup
Warm crush eyeshadow palette
Ngjyra intense me paleten me tone super të pigmentuara
11g

18 
Bashkohu listës së pritjes Do ju njoftojmë kur produkti të jetë përsëri në gjendje. Ju lutemi lini adresën e emailit.