Home / Shop / Produkte / Make Up / Syte / Palete / Cold crush eyeshadow palette Ngjyra intense me paleten me tone super të pigmentuara 11g
Nëse keni nevojë të na kontaktoni ju lutemi gjeni mënyrat më poshtë...
Home / Shop / Produkte / Make Up / Syte / Palete / Cold crush eyeshadow palette Ngjyra intense me paleten me tone super të pigmentuara 11g

Cold crush eyeshadow palette

Një gamë universale e ngjyrave në tone të ftohta.

  • përthithje maksimale e ngjyrave pa efekt zbehjeje
  • ngjyra perfekte
  • aplikim i lehtë pa pasoja
  • efekt afatgjatë

18 

18 

In stock

Sete të kompozuara në mënyrë perfekte që ju ofrojnë mundësinë për të krijuar pamje pafund të make-up. Paleta përfshin rimel shumë të pigmentuar me finish mat, saten dhe folie. Nuancat në paleta janë përzgjedhur në mënyrë që të keni mundësi të bëni make-up për çdo rast, si dhe të theksoni ngjyrën e çdo syri. Hijet e zgjedhura në mënyrë perfekte dhe prej velveti qëndrojnë në sy për një kohë të gjatë, pa u rrëshqitur apo thërmuar.

Reviews

Nuk ka ende asnjë review!

Vetëm klientët e regjistruar në faqe të cilët e kanë blerë këtë produkt kanë mundësi të lënë review.

Bashkohu listës së pritjes Do ju njoftojmë kur produkti të jetë përsëri në gjendje. Ju lutemi lini adresën e emailit.