Home / Shop / Produkte / Make Up / Syte / Palete / Warm crush eyeshadow palette Ngjyra intense me paleten me tone super të pigmentuara 11g
Nëse keni nevojë të na kontaktoni ju lutemi gjeni mënyrat më poshtë...
Home / Shop / Produkte / Make Up / Syte / Palete / Warm crush eyeshadow palette Ngjyra intense me paleten me tone super të pigmentuara 11g

Warm crush eyeshadow palette Ngjyra intense me paleten me tone super të pigmentuara 11g

15.30 

Një gamë universale e hijeve në tone të ngrohta.

  • përthithje maksimale e ngjyrave pa efekt zbehjeje
  • ngjyra perfekte
  • aplikim i lehtë
  • efekt afatgjatë

15.30 

In stock

Sete të kompozuara në mënyrë perfekte që ju ofrojnë mundësinë për të krijuar pamje pafund make-upi. Paleta përfshin ngjyRA shumë të pigmentuar me finish mat, saten dhe folie. Nuancat në paleta janë përzgjedhur në mënyrë që të keni mundësi të bëni make-up për çdo rast, si dhe të theksoni ngjyrën e çdo syri. Tonet velvet të zgjedhura në mënyrë perfekte qëndrojnë në sy për një kohë të gjatë, pa nevoje per riaplikim.

Reviews

Nuk ka ende asnjë review!

Vetëm klientët e regjistruar në faqe të cilët e kanë blerë këtë produkt kanë mundësi të lënë review.

Kliko për Zbritjet