Home / Shop / Produkte / Make Up / Syte / Palete / Mattlicious Eyeshadow Palette Ngjyra super të pigmentuara me finish 100% mat 12g
Nëse keni nevojë të na kontaktoni ju lutemi gjeni mënyrat më poshtë...
Home / Shop / Produkte / Make Up / Syte / Palete / Mattlicious Eyeshadow Palette Ngjyra super të pigmentuara me finish 100% mat 12g

Mattlicious Eyeshadow Palette

Palet mat të cilësisë së re.
Formula e re – 100% mat, me shumë pigment dhe përzierje të lehtë.

19 

19 

In stock

Matt është i super!

Ne jemi plotësisht dakord me sa më sipër, prandaj kemi krijuar Mattlicious, një gamë rimeli neutrale mat.

Paleta përfshin tetë ngjyra të përputhura në mënyrë perfekte, që japin aftësinë për të krijuar pamje të ndryshme. Ne kemi arritur një ekuilibër të bukur duke zgjedhur katër nuanca me tone të ftohta si dhe katër ngjyra me tone të ngrohta. Të dyja, nuancat e ngrohta dhe ato të ftohta, përfshijnë një rimel bazë, dy nuanca kalimtare dhe një me ngjyrë intensive. Një përbërje e tillë nuancash i bën rimelët idealë për çdo ton lëkure dhe do të bëjë që çdo sy të duket perfekt.

Ne i duam paletat mat për strukturën e tyre prej velveti, ngjyrat e thella dhe cilësinë më të lartë. Asnjë palet tjetër nuk e zbukuron dhe modelon lëkurën ashtu si ngjyrat mat. Paletat mat janë më të përjetshmet dhe gjithmonë në krye, pavarësisht tendencave aktuale.

Reviews

Nuk ka ende asnjë review!

Vetëm klientët e regjistruar në faqe të cilët e kanë blerë këtë produkt kanë mundësi të lënë review.

Bashkohu listës së pritjes Do ju njoftojmë kur produkti të jetë përsëri në gjendje. Ju lutemi lini adresën e emailit.