Home / Shop / Produkte / Kujdesi ndaj lekures / Kujdesi ndaj Fytyres / Problematika te ndryshme / PIE Acne Red Spot Fading Treatment Trajtimi i eritemës (skuqjeve) post-inflamatore me acid Glikolik dhe Niacinamide 30ml
Nëse keni nevojë të na kontaktoni ju lutemi gjeni mënyrat më poshtë...
Home / Shop / Produkte / Kujdesi ndaj lekures / Kujdesi ndaj Fytyres / Problematika te ndryshme / PIE Acne Red Spot Fading Treatment Trajtimi i eritemës (skuqjeve) post-inflamatore me acid Glikolik dhe Niacinamide 30ml

PIE Acne Red Spot Fading Treatment Trajtimi i eritemës (skuqjeve) post-inflamatore me acid Glikolik dhe Niacinamide 30ml

17 

A e dini se jo të gjitha njollat në lëkurë shfaqen për të njëjtën arsye? Kjo është arsyeja pse është thelbësore të identifikohet saktë lloji i njollës që duhet trajtuar. Ne në Transparent Lab jemi të parët që segmentojmë gamën e produkteve për korrigjimin e pikave dhe fokusojmë në gamën e tyre të veprimit.
PIE Acne Red Spot Fading Treatment është trajtimi ideal për zbehjen e njollave të kuqe të akneve që shkaktojnë një ton të pabarabartë të lëkurës dhe shfaqen pas acarimit të lëkurës dhe akneve inflamatore.

17 

A e dini se jo të gjitha njollat në lëkurë shfaqen për të njëjtën arsye? Kjo është arsyeja pse është thelbësore të identifikohet saktë lloji i njollës që duhet trajtuar. Ne në Transparent Lab jemi të parët që segmentojmë gamën e produkteve për korrigjimin e pikave dhe fokusojmë në gamën e tyre të veprimit.
PIE Acne Red Spot Fading Treatment është trajtimi ideal për zbehjen e njollave të kuqe të akneve që shkaktojnë një ton të pabarabartë të lëkurës dhe shfaqen pas acarimit të lëkurës dhe akneve inflamatore.

Shqetësimi i lëkurës: Hiperpigmentimi

Lloji i lëkurës: Për të gjitha llojet e lëkurës, përvec atyre sensitive

Kur aplikohet: Në rutinën e  mbrëmjes

Perberesit kryesore:

5% Encapsulated Glycolic Acid* (*0.15% Pure Glycolic Acid)
5% Niacinamide
2% Encapsulated Salicylic Acid* (*0.04% Pure Salicylic Acid)
1% Ectoine
0,3% Luminia Granatum

#TransparentLab

Reviews

Nuk ka ende asnjë review!

Vetëm klientët e regjistruar në faqe të cilët e kanë blerë këtë produkt kanë mundësi të lënë review.

Kujdesu per trupin me 25% Zbritje