Home / Shop / Produkte / Make Up / Syte / Lapsa / Soft eye pencils Laps kremoz për konturimin e syve 1.5g
Nëse keni nevojë të na kontaktoni ju lutemi gjeni mënyrat më poshtë...
Home / Shop / Produkte / Make Up / Syte / Lapsa / Soft eye pencils Laps kremoz për konturimin e syve 1.5g

Soft eye pencils

Lapsi ju ndihmon të përcaktoni sytë tuaj. Është shumë i butë dhe i lehtë për tu aplikuar. Vitaminat C dhe E rregullojnë lëkurën delikate të qepallave. Është perfekt për përzierje dhe pamje “smoky”.

Lapsi i butë i syve do t’ju ndihmojë t’i definoni dhe theksoni sytë sipas dëshirës qoftë definim i fortë ose të butë – gjithmonë me një efekt të mahnitshëm. Formula e tij delikate aplikohet lehtë dhe nuk irriton lëkurën. Përveç kësaj, vitaminat A dhe E rregullojnë lëkurën e ndjeshme rreth syve. Përzihet në mënyrë perfekte, duke e bërë më të lehtë për t’u krijuar një “smoky eye”. Është afatgjatë, deri në 12 orë.

  • Një laps sysh me një formulë shumë delikate dhe të butë
  • Është e lehtë dhe komode për t’u aplikuar
  • Nuk irriton lëkurën e ndjeshme rreth syve
  • Ndihmon në përcaktimin e syve ose i nxjerr në pah ato në mënyrë delikate

Reviews

Nuk ka ende asnjë review!

Vetëm klientët e regjistruar në faqe të cilët e kanë blerë këtë produkt kanë mundësi të lënë review.

Bashkohu listës së pritjes Do ju njoftojmë kur produkti të jetë përsëri në gjendje. Ju lutemi lini adresën e emailit.