Home / Shop / Produkte / Akne / Fytyra-Akne / Trajtim i Akneve / ADULT ACNE TREATMENT Trajtim akne per adult me Ac. Salicilik, Azeloglicina, Zinc PCA, Quora Noni 30ml
Nëse keni nevojë të na kontaktoni ju lutemi gjeni mënyrat më poshtë...
Home / Shop / Produkte / Akne / Fytyra-Akne / Trajtim i Akneve / ADULT ACNE TREATMENT Trajtim akne per adult me Ac. Salicilik, Azeloglicina, Zinc PCA, Quora Noni 30ml

ADULT ACNE TREATMENT

Trajtim riparues për lëkurën e prirur ndaj akneve. Ndihmon në përmirësimin e strukturës së lëkurës, uljen e prodhimit të sebumit, frenimin e riprodhimit të baktereve P.acnes (përgjegjëse për aknet), zbutjen e tonit të lëkurës dhe ndihmon në rikthimin e pamjes natyrale të lëkurës.

16 

16 

In stock

Trajtim riparues për lëkurën e prirur ndaj akneve. Ndihmon në përmirësimin e strukturës së lëkurës, uljen e prodhimit të sebumit, frenimin e riprodhimit të baktereve P.acnes (përgjegjëse për aknet), zbutjen e tonit të lëkurës dhe ndihmon në rikthimin e pamjes natyrale të lëkurës.

 

Shqetësimi i lëkurës: Lëkurë e prirur ndaj akneve

Lloji i lëkurës: Të gjitha llojet e lëkurës pervec atyre sensitive

Kur aplikohet: Në rutinën e mbrëmjes. Perdorim i erditshem

pH 5.3 – 5.8

 

Perberesit kryesore:

5% Encapsulated Salicylic Acid* (*0.1% Pure Salicylic Acid)
5% Azeloglicina®*
3% Encapsulated Zinc PCA* (*0.09% Pure Zinc PCA)
1% Quora Noni®

#TransparentLab

Bashkohu listës së pritjes Do ju njoftojmë kur produkti të jetë përsëri në gjendje. Ju lutemi lini adresën e emailit.