Home / Shop / Produkte / Make Up / Fytyra / Face Powder / Semi-transparent Matte Powder Pudër matifikuese me Vit. C e cila fikson makeup gjatë ditës 9g
Nëse keni nevojë të na kontaktoni ju lutemi gjeni mënyrat më poshtë...
Home / Shop / Produkte / Make Up / Fytyra / Face Powder / Semi-transparent Matte Powder Pudër matifikuese me Vit. C e cila fikson makeup gjatë ditës 9g

Semi-transparent Matte Powder Pudër matifikuese me Vit. C e cila fikson makeup gjatë ditës 9g

10 

Është perfekt për të përfunduar grimin ose për ta rregulluar atë gjatë ditës. Ofron një ngjyrim natyral mat dhe e barazon tonin e lëkurës. Mikronizimi i përbërësve pluhur e bën produktin tepër të lehtë.

10 

Ne do të dëshironim që grimi perfekt të zgjasë për gjithë ditën, duke u dukur sikur sapo ishte aplikuar. Megjithatë, çdo gjë mund të ndodhë kur jeni në nxitim. Kjo është arsyeja pse ne kemi krijuar një pluhur të përsosur, mattues që përmirëson jetëgjatësinë e grimit dhe përmban përbërës aktivë zbutes:

  • Vitamina C – një antioksidant i fortë që merr pjesë në sintezën e kolagjenit, rigjallëron lëkurën, parandalon plakjen dhe përmirëson tonin e lëkurës
  • Vitaminat A dhe E – një grup vitaminash që përmirësojnë elasticitetin e lëkurës, duke ngadalësuar ndjeshëm procesin e plakjes dhe duke mbrojtur lipidet në epidermë dhe fibrat e kolagjenit nga dëmtimi

Pluhuri është ideal për të përfunduar grimin ose për ta rregulluar atë gjatë ditës. Përzihet në mënyrë të përkryer me lëkurën dhe garanton një ton të barabartë të lëkurës dhe mbulim delikate.

Reviews

Nuk ka ende asnjë review!

Vetëm klientët e regjistruar në faqe të cilët e kanë blerë këtë produkt kanë mundësi të lënë review.

Kujdesu per trupin me 25% Zbritje