Home / Shop / Produkte / Make Up / Fytyra / Primer / Correcting Make-up Base Bazë makeup korrigjuese e imperfeksioneve (skuqjeve, akneve, njollave) 30ml
Nëse keni nevojë të na kontaktoni ju lutemi gjeni mënyrat më poshtë...
Home / Shop / Produkte / Make Up / Fytyra / Primer / Correcting Make-up Base Bazë makeup korrigjuese e imperfeksioneve (skuqjeve, akneve, njollave) 30ml

Correcting Make-up Base Bazë makeup korrigjuese e imperfeksioneve (skuqjeve, akneve, njollave) 30ml

16 

Baza jonë korrigjuese e grimit garanton lëkurë të përsosur dhe grim afatgjatë.

16 

Out of stock

Papërsosmëritë? Ne mund t’ju ndihmojmë t’i harroni ato. Ne e dimë se si të arrijmë një grim të mrekullueshëm dhe të sigurohemi që ai të nxjerrë në pah tiparet tuaja më të bukura. Baza jonë korrigjuese e grimit garanton lëkurë të përsosur dhe grim afatgjatë. Fsheh kapilarët e fytyrës dhe skuqjen, ndërsa përbërësit e tij aktivë definojnë lëkurën:
Vitamina E – përmirëson elasticitetin, ushqen lëkurën dhe forcon fibrat e kolagjenit
Ronaflair® Balance Grim particles – zvogëlojnë skuqjen dhe përmirësojnë gjendjen e lëkurës

Reviews

Nuk ka ende asnjë review!

Vetëm klientët e regjistruar në faqe të cilët e kanë blerë këtë produkt kanë mundësi të lënë review.