Home / Shop / Produkte / Make Up / Buzet / Kujdesi per Buzet / Nanorevit Lip Care Primer 2në1 Lipstic, Balm hidratues & Bazë buzëkuqi 2.2g
Nëse keni nevojë të na kontaktoni ju lutemi gjeni mënyrat më poshtë...
Home / Shop / Produkte / Make Up / Buzet / Kujdesi per Buzet / Nanorevit Lip Care Primer 2në1 Lipstic, Balm hidratues & Bazë buzëkuqi 2.2g

Nanorevit Lip Care Primer 2në1 Lipstic, Balm hidratues & Bazë buzëkuqi 2.2g

12 

Buzëkuq 2 në 1
Vepron si një balsam mbrojtës – hidraton, qetëson dhe rigjeneron buzët. Është një bazë e shkëlqyer për një buzëkuq të pigmentuar. Grimcat delikate sigurojnë efektin e buzëve më të plota.

12 

Buzëkuq 2 në 1
Vepron si një balsam mbrojtës – hidraton, qetëson dhe rigjeneron buzët. Është një bazë e shkëlqyer për një buzëkuq të pigmentuar. Grimcat delikate sigurojnë efektin e buzëve më të plota.

Reviews

Nuk ka ende asnjë review!

Vetëm klientët e regjistruar në faqe të cilët e kanë blerë këtë produkt kanë mundësi të lënë review.

Kujdesu per trupin me 25% Zbritje