Home / Shop / Produkte / Kujdesi ndaj lekures / Kujdesi ndaj Fytyres / Antirrudhe / Retinal Age Reverse Cream Krem antirrudhe me retinal, acid hialuronik, peptide dhe bakuchiol 50ml
Nëse keni nevojë të na kontaktoni ju lutemi gjeni mënyrat më poshtë...
Home / Shop / Produkte / Kujdesi ndaj lekures / Kujdesi ndaj Fytyres / Antirrudhe / Retinal Age Reverse Cream Krem antirrudhe me retinal, acid hialuronik, peptide dhe bakuchiol 50ml

Retinal Age Reverse Cream

Retinal Age Reverse Cream është formula më inovative antirrudhë në Transparent Lab deri më tani. Një krem i fuqishëm kundër plakjes, i aftë për të nxitur rigjenerimin e qelizave dhe prodhimin e kolagjenit, duke luftuar kundër të gjitha shenjave të dukshme të plakjes.
Retinal Age Reverse Cream përfshin katër përbërës aktivë të fuqishëm kundër plakjes për t’ju ndihmuar të mos vëreni kalimin e viteve.
– Formula jo irrituese e Retinalit është vërtetuar se është forma më efektive e vitaminës A,
– Prania e acidit hialuronik me penetrim të lartë,
– Peptidet dhe bakuchiol me veprim të fuqishëm antirrudhë.
Rezultatet janë të dukshme menjëherë pas përdorimit të parë. Zbuloni lëkurën e rinovuar dhe të ekuilibruar, tani e mundur falë këtij kremi kundër plakjes me performancë të lartë!

20 

20 

Retinal Age Reverse Cream është formula më inovative antirrudhë në Transparent Lab deri më tani. Një krem i fuqishëm kundër plakjes, i aftë për të nxitur rigjenerimin e qelizave dhe prodhimin e kolagjenit, duke luftuar kundër të gjitha shenjave të dukshme të plakjes.
Retinal Age Reverse Cream përfshin katër përbërës aktivë të fuqishëm kundër plakjes për t’ju ndihmuar të mos vëreni kalimin e viteve.
– Formula jo irrituese e Retinalit është vërtetuar se është forma më efektive e vitaminës A,
– Prania e acidit hialuronik me penetrim të lartë,
– Peptidet dhe bakuchiol me veprim të fuqishëm antirrudhë.
Rezultatet janë të dukshme menjëherë pas përdorimit të parë. Zbuloni lëkurën e rinovuar dhe të ekuilibruar, tani e mundur falë këtij kremi kundër plakjes me performancë të lartë!

Shqetësimi i lëkurës: Lëkurë me rrudha dhe pa jetë

Lloji i lëkurës: Për të gjitha llojet e lëkurës, përvec atyre sensitive

Kur aplikohet: Në rutinën e  mbrëmjes

Perberesit kryesore:

5% Encapsulated Retinal* (*0,03 Pure Retinal)
3% Encapsulated Hyaluronic Acid* (*0.06% Pure Hyaluronic Acid)
2% Peptide Complex
1% Bakuchiol

#TransparentLab

Reviews

Nuk ka ende asnjë review!

Vetëm klientët e regjistruar në faqe të cilët e kanë blerë këtë produkt kanë mundësi të lënë review.

Bashkohu listës së pritjes Do ju njoftojmë kur produkti të jetë përsëri në gjendje. Ju lutemi lini adresën e emailit.