Home / Shop / Produkte / Make Up / Fytyra / Bronzer / Creamy Bronzer Bronzer kremoz që perhapet shume lehte në lëkure duke krijuar kontur natyral 12g
Nëse keni nevojë të na kontaktoni ju lutemi gjeni mënyrat më poshtë...
Home / Shop / Produkte / Make Up / Fytyra / Bronzer / Creamy Bronzer Bronzer kremoz që perhapet shume lehte në lëkure duke krijuar kontur natyral 12g

Creamy Bronzer

Bronzeri ultra i lehtë kremi përhapet mirë dhe përzihet me fondatinën pa krijuar njolla. Jep një ndjenjë hidratimi gjatë aplikimit. E përkryer për ndërtimin e ngjyrave të thella.

  • Jep një ndjenjë hidratimi
  • Përhapet lehtësisht dhe përzihet mirë me bazën
  • Nuk njolloset

16 

16 

Struktura ultra e lehtë dhe kremoze është e mrekullueshme për ndërtimin e ngjyrave të forta – konturon në mënyrë të përsosur fytyrën dhe thekson nxirjen tuaj. Shtrihet shumë lehtë dhe këndshëm. Lidhet me bazën, falë të cilit përhapet në mënyrë të barabartë në lëkurë, pa krijuar njolla. Ngjyrat e zgjedhura me kujdes ju lejojnë të merrni një efekt konturues shumë natyral. Bronzeri qëndron në fytyrë gjatë gjithë ditës.

Si të përdoret? Aplikojeni me një sfungjer, furçë ose gishta poshtë mollëzave, në anët e hundës dhe rreth skajeve të fytyrës. Aplikoni një shtresë për të përcaktuar konturin e fytyrës ose më shumë për një efekt nxirje natyrale

 

Të dyja nuancat, më të errëta në tone të ngrohta dhe w lehta në tone pak të ftohta, janë perfekte për make-up në përputhje me trendet aktuale, duke dhënë efektin e lëkurës së diellit, pa konturime që ngjasojnë me të kaluarën. Të gjithë do të dashurohen me to!

Reviews

Nuk ka ende asnjë review!

Vetëm klientët e regjistruar në faqe të cilët e kanë blerë këtë produkt kanë mundësi të lënë review.

Bashkohu listës së pritjes Do ju njoftojmë kur produkti të jetë përsëri në gjendje. Ju lutemi lini adresën e emailit.