Duke treguar 8 rezultate

Out of stock

Paese Makeup
BOHO BEAUTY Eyebrow and Eyeliner Brush 302 ANGLED LINER
Furçë me fije të holla për precision maksimal
1 Copë

10 
Out of stock

Paese Makeup
BOHO BEAUTY Foundation brush 125V PETIT FOUNDATION
Furça ideal me fije të buta për aplikimin perfekt të pudrave të lëngshme dhe të thata
1 Copë

15 

Paese Makeup
BOHO BEAUTY Makeup Sponge Cut Lilac & Rose
Blender perfek për produktet e lëngshme (Puder, Blush, Bronzer, Highlighter)
1 Copë

10 

Paese Makeup
BOHO BEAUTY SHORT BLENDING BRUSH 235V
Furçë për përhapjen perfekte te hijeve të syve
1 Copë

11 

Paese Makeup
Moisturising micellar water
Pastrues makeupi waterproof që lë lëkurën e hidratuar
210ml

Paese Makeup
PAESE BOHO BEAUTY MAKEUP SPONGE CANDY PINK CUT
Blender perfek për produktet e lëngshme (Puder, Blush, Bronzer, Highlighter)
1 Copë

10 

Paese Makeup
PAESE MINERALS Brush 01
Furçë me fije të buta për shkrirjen perfekte të Fondatinës (Pudrës së Lëngshme)
1 Copë

20 

Paese Makeup
PAESE MINERALS Brush 02
Furçë me fije të buta për shkrirjen perfekte të Bronzerit, Blushit dhe Highlighterit
1 Copë

20 

Kujdesu per trupin me 25% Zbritje