Duke treguar 24 rezultate

-15%
Best
Seller
Out of stock

Skintegra
Amphibian
Lares Xhel
200ml

15.98 
-15%
Best
Seller
Out of stock

Skintegra
Architect
Emulsion me 1% Bakuchiol
30ml

23.20 
-15%
Best
Seller
Out of stock

Skintegra
Atomic
Lares Vajor
200ml

19.55 
-15%
Best
Seller

Skintegra
Cica-Cera
Hidratues me CICA (Centella Asiatica)
50ml

21.50 
Best
Seller

Skintegra
Clarion – Serum
Serum me 2%BHA + 4%AHA
30ml

17 22.50 
-15%
Best
Seller
Out of stock

Skintegra
Clarion Lares
Lares me 2%BHA
200ml

18.70 
-15%

Skintegra
Hydra B
Serum me Acid hialuronit + B3 + B5
50ml

14.87 
-15%

Skintegra
Hyperdew
Maske Hidratuese 5% Acid Azelaik
50ml

22.10 
-15%
Best
Seller

Skintegra
Infrared
Derivat Acid Azelaic
30ml

22.52 
-15%
Out of stock

Skintegra
Lumion
Eksfoliant AHA + PHA
100ml

24.65 
-15%
Best
Seller

Skintegra
Lunar
Hidratues
50ml

20.82 
-15%
Best
Seller

Skintegra
Lunar Concentrate
Serum i perqendruar me peptide
15ml

17 
-15%
Out of stock

Skintegra
Melt Milk
Lares i lehte ne trajte xheli
200ml

15.30 
-15%
Out of stock

Skintegra
Naro
100% Plant derived Squalene
30ml

12.07 
-15%
Out of stock

Skintegra
O/P
Krem Hidratues
50ml

18.70 
-15%
Out of stock

Skintegra
Retiron 0.05
Retinal i fuqishem i enkapsuluar me efekt te shpejte antirrudhe
30ml

21.25 
-15%

Skintegra
Solar I
Krem dite me SPF30
50ml

27.62 
-15%
Best
Seller

Skintegra
Solar II
Krem dite me SPF50 dhe PPD 49
50ml

28.90 
-15%
Out of stock

Skintegra
Spectra
Hidratues
50ml

18.95 
-15%
Best
Seller

Skintegra
Sphynx
Serum per syte antirrudhe
19ml

23.37 
-15%

Skintegra
Superba C
10% VItamin C
30ml

22.10 
-15%
Best
Seller

Skintegra
Tria Light
Krem per lekurat e prirura ndaj akneve
30ml

21.25 
-15%

Skintegra
Una
Hidratues per lekure te thate
50ml

22.52 
-15%

Skintegra
Volcanica
Maske pastruese
50ml

16.32 

Kliko për Zbritjet